0

Fortællinger - hoste

Fortællinger 

Fortællinger er et sted hvor de deler nogle af de spørgsmål, historier og eksempler, vi får tilsendt (og som vi selvfølgelig har fået lov til at dele).
Du er meget velkommen til at dele din fortælling med os på nadia@ifpf.dk

Hoste

Her kommer et eksempel på en løsningstrigger for HOSTE:

"Hej Nadia. 

Jeg har fulgt dig i nogle år og er igen blevet mere optaget af metasundhed. 

Jeg har hostet i nogle uger, og fandt dit oplæg om hoste. Da jeg læste det og tænkte tilbage på, hvornår det startede, følte jeg mig ikke i tvivl.. 

5. Februar meldte jeg mig ud af jobnet. Jeg har været ledig gennem længere tid, grundet håndeksem som gjorde at jeg valgte at sige mit job op (uddannelse som sygeplejerske). Det var en stress faktor for mig, at være arbejdssøgende, og jeg frygtede hele tiden at blive ringet op af a-kasse eller jobcenter. A-kassen ringede i sommers og gav mig voksen skæld ud.  Jobcenteret var begyndt at tale om aktivering, som kunne være indenfor forsikringsbranchen. Jeg mærkede tydeligt, at jeg slet ikke havde lyst til det, og at det harmonerede dårligt med vores privatliv. 5. Februar startede jeg på et job som kreahelt hver mandag og de andre dage er jeg hjemme med mine to piger. Samtidig meldte jeg mig ud af jobnet og a-kasse. Nu kan jeg bare nyde at være sammen med mine piger og mit meningsfulde arbejde om mandagen. Min hoste startede samme uge og har varet ved siden."

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!