0

Vi vil skabe radikal forandring i krop og sind - både hos os selv og andre

Vi vil skabe magi. 

Vi vil skabe oprigtigt håb.

Vi vil bygge bro mellem verdener. 

Vi vil udvide grænserne for, hvordan lykke føles.  

Vi vil mærke os selv klart og ikke være styret af vores traumer.

Vi vil være tro mod os selv og støtte andre i at være tro mod dem selv. 

Vi ved at det sjældent er nok at tale om tingene, hvis vi skal skabe reel forandring, og at det i stedet kræver forløsning af de traumer og sår, vi har med os. 

 

Lars Mygind har en mangeårig erfaring indenfor dyb transformation, og er en garvet UDIN-jæger (en UDIN er et traume, der hænger sammen med et fysiske symptom). Derudover er Lars uddannet psykoterapeut.

Han er en af verdens førende specialister indenfor psykosomatik og følelsesforløsning. Gennem 24 år har han rejst verden rundt og arbejdet med at hjælpe topledere, eliteidrætsfolk, kronikere og alvorligt syge, samtidig med at han har uddannet flere tusinde terapeuter.

Sammen med sin partner Nadia Zarling Kamel er han flyttet til Bogø og har lavet et institut, som arbejder med at uddanne og behandle mennesker ved at give dem indsigt i deres symptomer og forløse blokerede følelser.

Lars er en skarp og underholdende formidler af Den Psykosomatisk Traumemodel (METAsundhed), Tapping, Tankefeltterapi, EFT og Transbiologisk Traumeterapi gennem foredrag og undervisning, for mennesker med vidt forskellige baggrund.

Han er ekspert i traumer og udbrændthed/depression, og arbejder også med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner igennem i hans arbejde med mennesker.

Han er medforfatter til flere bøger bl.a. ”Tankefeltterapi & EFT”, ” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” om tankefeltterapi og METAsundhed. I alt har han solgt mere en 40.000 bøger på dansk.

Lars elsker at udfordre og arbejde med sig selv, og han brænder for at forandre verden og tror at det bedst sker indefra og ud.

 Han tror på at når vi lærer at elske os selv, vil vi passe bedre på os selv og vores jord. Lars nyder at se andre få kæmpe aha-oplevelser og indsigter, og selv at være på en indre rejse. I fritiden holder han af at sejle i Bøgestrømmen og personlig udvikling.

IMG_3679
Nadia Zarling Kamel

Nadia Zarling Kamel er dybt passioneret omkring den Psykosomatiske Traumemodel og vil følge sit hjerte fuldstændig og inspirere andre til at gøre det samme.

Hun er uddannet psykoterapeut, zoneterapeut, massør og har også en bachelor i Psykologi og Sundhedsfremem. Hun er ngageret i, hvad det vil sige at være tro mod sig selv på alle planer.

Nadia har blandt andet skrevet bøgerne Kroppen giver mening og Din Bevidste Krop, og hun drømmer om en verden der virkelig forstår det fulde potentiale i sammenhængen mellem krop og sind.

Hun er gift med Lars Mygind og har tre børn, elsker at være i haven, og at skrive og læse poesi og litteratur.

Har du spørgsmål, så skriv til os her

Mange tak for din besked - vi vender tilbage snarest.