0

Traumeterapi med Corina Roig (København/online)

Vi kan starte med en gratis afklaringssamtale, og det kan vi gøre enten online eller på telefonen. Skriv hvad du foretrækker, og dit telefonnummer, hvis du ønsker, at jeg ringer dig op.

Hvis du vælger at få terapi, tilbyder jeg kun forløb af fem sessioner. Det gør jeg, fordi jeg VIL HAVE, at mine klienter mærker en forskel, og nogle gange er vi nødt til at bruge ekstra tid på at berolige kroppen, før den giver dig adgang til traumet. Til gengæld kommer ubehaget ikke igen, når først det er helet.

Hvis du efterfølgende ønsker mere terapi, får du sessionerne med rabat.

Du er meget velkommen, hvis du ønsker at få det lettere indeni.

Praktisk: 

Ørestad Kornskyldvej 91, st. på Amager. Det er tæt på Ørestad metro og togstation, og motorvejen ligger et smut herfra. Du får en parkeringslicens, hvis du har brug for det.

Østerbro Institut for Psykosomatik og Følelsesforløsnings fine lokaler på Hesseløgade 1 på Østerbro. Metroen Poul Henningsens Plads ligger fem minutter væk, og der er parkering på gaden.

Online Du kan også få terapi online. Onlineterapi er lige så virksomt som terapi ansigt til ansigt. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

 

Pris: Forløbet koster 6000 kr. Hvis du ønsker at fortsætte med yderligere fem sessioner, får du 15% rabat, så de næste fem sessioner koster 5100 kr.


Få en afklarende samtale med traumeterapeut Corina Roig

Tusind tak, du hører fra os.